NHL: Hráči Ottawy v uniknutom videu skritizovali hru tímu aj asistenta trénera

NETKY.SK • 6 November 2018, 21:34 • 2 min
NHL: Hráči Ottawy v uniknutom videu skritizovali hru tímu aj asistenta trénera

Ottawa – Sedem hráčov tímu hokejovej NHL Ottawa Senators, ktorých počas jazdy službou Uber nahrali ako kritizujú hru svojho tímu a pôsobenie asistenta trénera Martyho Raymonda, sa za svoje počínanie ospravedlnili.

slovakia

left justify in out

"Chceme sa verejne ospravedlniť Martymu Raymondovi a spoluhráčom za naše vyjadrenia z nahrávky, ktorú vyhotovili bez nášho vedomia. Sme oddaní klubu a sústredíme sa na náš spoločný rast. Sme vďační za podporu fanúšikov a organizácie. Táto udalosť je pre nás veľkým ponaučením do budúcnosti," uviedli hráči v spoločnom vyhlásení.

 

Vo videu, ktoré na internet zavesil počas víkendu neznámy užívateľ, sa hráči, medzi ktorými boli aj Matt Duchene, Chris Wideman, Chris Tierney a Thomas Chabot, sťažovali najmä na hru svojho tímu v oslabení, ktorú má na starosti práve Raymond.

 

Hlavný kouč tímu Guy Boucher v reakcii na video verejne vyslovil dôveru v trénerské schopnosti svojho asistenta a vyhlásil, že udalosť nebude ďalej komentovať. Ottawa má v celkovom hodnotení všetkých 31 tímov NHL druhú najhoršiu úspešnosť v hre v oslabení (68,8%). Posledná je so 68,4% Florida Panthers.

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Roman Bekö
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies