NHL: Hráči LA Kings dostali majstrovské prstene

NETKY.SK • 7 Október 2014, 13:06 • 2 min
NHL: Hráči LA Kings dostali majstrovské prstene

LOS ANGELES - Hokejisti Los Angeles Kings dostali v pondelok na súkromnej ceremónii malé modré škatuľky a v nich diamantové pamiatky na triumf v Stanleyho pohári.

slovakia

left justify in out

Mariánovi Gáboríkovi a spol. budú pripomínať zisk prestížnej trofeje pamätné prstene, ktoré majú tvar loga Kings. Vďaka tomu sú pomerné veľké. Na prsteňoch nechýba nápis v angličtine Šampióni Stanleyho pohára. Z vnútornej strany prsteňa, ktorý vytvorila spoločnosť Tiffany, sú výsledky jednotlivých sérií play-off. So San Jose, Anaheimom i Chicagom vyhrali Kings 4:3 na zápasy, s New Yorkom Rangers 4:1.

 

Každý hráč má vlastný personalizovaný prsteň. Kings oslávia zisk Stanleyho pohára 2014 naposledy s fanúšikmi v stredu pred začiatkom novej sezóny. Pred úvodným duelom so San Jose Sharks vyvesia pod strop Staples Centra majstrovskú vlajku, ceremónia by mala byť oveľa kratšia ako tá pred dvoma rokmi. Na Stanleyho pohári zatiaľ nie sú vygravírované mená viacerých jeho posledných víťazov, pre časové problémy sa tak stane až koncom októbra. Informácie zverejnil web Orange County Register. 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies