NHL: Howard dostal od Spezzu kolenom do hlavy

NETKY.SK • 9 November 2015, 09:47 • 2 min
NHL: Howard dostal od Spezzu kolenom do hlavy

DETROIT - Brankár Detroitu Jimmy Howard nedochytal nedeľňajší zápas NHL proti Dallasu (1:4). Z ľadu musel dolu 12:51 min pred koncom tretej tretiny za stavu 1:2 po náraze do hlavy od súperovho útočníka Jasona Spezzu.

slovakia

left justify in out

Rozbehnutý Spezza v rýchlosti nezbadal na ľade ležiaceho brankára domácich a pravým kolenom "ťukol" do jeho hlavy. Otrasený Howard sa po krátkom ošetrení chcel vrátiť na ľad, ale preventívne ho radšej nahradil Čech Petr Mrázek. "Mal menší problém po vrazení do hlavy, ale otras mozgu neevidujeme," povedal o Howardovi tréner Detroitu Jeff Blashill.

 



Zatiaľ čo Detroit si pripísal v štrnástom zápase sezóny siedmu prehru, Dallas dosiahol dvanáste víťazstvo v pätnástom zápase a prežíva najlepší štart do sezóny v histórii klubu. Je na čele Centrálnej divízie na Západe, viac bodov má iba Montreal na Východe (27). "Chvíľu si môžeme užívať dobrý štart, ale po hodine to hodíme za seba a sústredíme sa na to, čo príde," komentoval tréner Dallasu Lindy Ruff.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies