NHL: Hossova liečba ide podľa plánu, začne s tréningami na ľade

NETKY.SK • 10 Marec 2014, 09:58 • 2 min
NHL: Hossova liečba ide podľa plánu, začne s tréningami na ľade

CHICAGO - Rehabilitácia slovenského hokejistu Mariána Hossu z Chicaga Blackhawks ide podľa plánu a mimo zápasového diania by nemal byť dlhšie, ako sa predpokladalo.

slovakia

left justify in out

Trenčan sa zranil v hornej časti tela 1. marca počas stretnutia Štadiónovej série na Soldier Field proti Pittsburghu Penguins a predpovede hovorili o dvoj- až trojtýždňovej absencii.


"Všetko ide podľa plánu. Vyzerá dobre. Tvrdo pracuje v posilňovni. Myslím si, že počas týždňa pôjde aj na ľad. Ani sa nenazdáme a bude hrať. Mohlo by to byť niekedy v polovici odhadovaného dvoj- až trojtýždňového obdobia," povedal pre ESPN tréner Chicaga Joel Quenneville. 

Ak by sa Hossa vrátil do tréningového procesu počas nasledujúcich dní, v zostave Blackhawks by sa mohol objaviť počas štvorzápasovej série v týždni po 16. marci. Slovák v tejto sezóne strelil v 57 stretnutiach 24 gólov, pridal 26 asistencií a má 25 plusových bodov. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies