NHL: Hossa verí proti kvalitnému Nashvillu svojmu Chicagu

NETKY.SK • 14 Apríl 2015, 08:57 • 2 min
NHL: Hossa verí proti kvalitnému Nashvillu svojmu Chicagu

CHICAGO - Hokejový útočník Marián Hossa verí v ďalšiu úspešnú jazdu Chicaga v bojoch o Stanleyho pohár.

slovakia

left justify in out

V závere základnej časti sa Blackhawks síce veľmi nedarilo, ale play-off je úplne o niečom inom. Od stredy čaká na Chicago séria proti Nashvillu. "Nepochybujte o tom, že budeme bojovať a naša hra bude oveľa lepšia. Máme veľmi dobrý tím. Každé kolo play-off je iné, sústredíme sa však hneď na prvé, ktoré nie je nikdy jednoduché. Každý tím má dostatok energie a postup do play-off mu dodal ďalšie sily," povedal Marián Hossa.


Chicago začína sériu na ľade Nashvillu. Ani Predators v závere základnej časti nepredvádzali ideálne výkony, tretí tím Západnej konferencie z posledných šiestich zápasov nevyhral žiaden a iba dvakrát bodoval. Chicago zakončilo dlhodobú sezónu sériou štyroch prehier, siedmu účasť v play-off bez prerušenia však malo dávno istú. "Nashville má kvalitný tím. Celý rok hral vyrovnane. Mužstvo je vyvážené, ideálne poskladané, prednosťou je ich defenzíva, v ofenzíve sú nebezpeční. Bude to pre nás veľká výzva," doplnil Hossa.


Oba tímy sa v tejto sezóne stretli štyrikrát, trikrát sa z výhry tešili Blackhawks. Vo dvoch prípadoch sa však úspechy Chicaga zrodili až po riadnom hracom čase.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona