NHL: Hossa sa pravdepodobne vráti do zostavy Chicaga už proti Torontu

NETKY.SK • 22 Október 2016, 09:53 • 2 min
NHL: Hossa sa pravdepodobne vráti do zostavy Chicaga už proti Torontu

CHICAGO - Slovenský hokejista Marián Hossa sa po krátkodobom zranení vráti do zostavy Chicaga pravdepodobne už v najbližšom dueli v noci na nedeľu proti Torontu. V tíme Maple Leafs zasa visí otáznik nad Martinom Marinčinom, ktorého trápi zranenie v dolnej časti tela.

slovakia

left justify in out

Podobne nekonkretizovaný problém v rovnakej oblasti sužoval aj Hossu. Slovenský krídelník, ktorý nedávno strelil 500. gól v základnej časti NHL, vynechal minulý duel Chicaga v Columbuse. Podľa informácií Chicago Sun-Times urobil za uplynulých 24 hodín progres a pravdepodobne nastúpi už proti Torontu. V prebiehajúcej sezóne odohral 37-ročný útočník štyri zápasy, v ktorých strelil jeden gól a na ďalšie tri prihral. Viac sa zatiaľ darí jeho krajanovi Richardovi Pánikovi, so siedmimi bodmi (5+2) najproduktívnejšiemu hráčovi "čiernych jastrabov".

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona