NHL: Hossa prvým gólom v play off poslal Blackhawks do konferenčného finále

NETKY.SK • 8 Máj 2015, 07:34 • 2 min
NHL: Hossa prvým gólom v play off poslal Blackhawks do konferenčného finále

NEW YORK - Slovenský hokejový útočník Marián Hossa víťazným gólom v oslabení do prázdnej bránky pomohol Chicagu k triumfu vo štvrtom semifinále play off Západnej konferencie zámorskej NHL na ľade Minnesoty 4:3 a k postupu do konferenčného finále. Blackhawks v sérii dominovali 4:0 na zápasy a ovládli ju v najkratšom možnom čase. Hossa strelil prvý gól v play off, keď sa presadil tri minúty pred koncom tretej tretiny.

slovakia

left justify in out

Chicago si na súpera vo finále Západnej konferencie musí ešte počkať, v boji o postup do finále Stanleyho pohára narazí na úspešnejšieho z dvojice Anaheim - Calgary. Ducks v sérii vedú nad Flames 2:1.

Hráči Tampy nevyužili prvú možnosť na postup do finále Východnej konferencie, keď v noci na piatok prehral doma s Montrealom 2:6. Canadiens znížili v sérii na 1:3 a zdolali Lightning prvýkrát v deviatich vzájomných zápasoch v tejto sezóne. "Blesky" môžu spečatiť postup v sobotu, keď sa séria presúva do Montrealu.

 

2. kolo play off NHL

Východná konferencia

štvrtý zápas semifinále:

Tampa Bay - Montreal 2:6

/stav série: 3:1/

 

Západná konferencia

štvrtý zápas semifinále

Minnesota - Chicago 3:4 (za hostí M. HOSSA 1+0)

/konečný stav série: 0:4, Chicago postúpilo do konferenčného finále/

 

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies