NHL: Hossa prispel k triumfu nad St. Louis gólom a asistenciou

NETKY.SK • 27 September 2015, 09:51 • 2 min
NHL: Hossa prispel k triumfu nad St. Louis gólom a asistenciou

NEW YORK - Hokejisti Chicaga zvíťazili v noci na nedeľu v prípravnom zápase pred novou sezónou NHL nad St. Louis 3:1, k čomu prispel slovenský útočník Marián Hossa gólom a asistenciou.

slovakia

left justify in out

V zostave úradujúceho šampióna súťaže dostal priestor aj jeho krajan a obranca Ľubomír Višňovský, ktorý odohral vyše 20 minút.

 

Gólovo sa okrem Hossu presadil aj krídelník Detroitu Tomáš Tatar. Jeho presný zásah však "červeným krídlam" nestačil, Bostonu podľahli 3:4 po predĺžení. V tíme víťazov chýbal pre zranenie kapitán Zdeno Chára, jeho absencia by však nemala mať dlhé trvanie.

 

Výsledky prípravných stretnutí NHL:

Pittsburgh - Columbus 2:4, Carolina - New York Islanders 5:3, Edmonton - Minnesota 3:0, Detroit - Boston 3:4 pp (za domácich TATAR 1+0), New Jersey - New York Rangers 3:4, Ottawa - Buffalo 4:6, Toronto - Montreal 0:1, Dallas - Tampa Bay 6:3, Chicago - St. Louis 3:1 (za domácich HOSSA 1+1), San Jose - Anaheim 1:2, Vancouver - Calgary 3:4 pp

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies