NHL: Horton má veľké problémy, hrozí aj koniec kariéry

NETKY.SK • 22 Október 2014, 11:54 • 2 min
NHL: Horton má veľké problémy, hrozí aj koniec kariéry

COLUMBUS - Kariéra kanadského hokejistu Nathana Hortona v zámorskej NHL je ohrozená a možno ju bude musieť útočník Columbusu Blue Jackets predčasne ukončiť.

slovakia

left justify in out

Dvadsaťdeväťročný krídelník má vrodené problémy s bedrovou chrbticou a platničkami, pre ktoré cíti pri ostrejšom pohybe neustále bolesť. Situáciu by mohol zachrániť podľa denníka Columbus Dispatch až operačný zákrok, po ktorom je však otázne ďalšie pokračovanie kariéry.

 

Horton pred rokom podpísal zmluvu s Blue Jackets na sedem sezón za 37,1 milióna dolárov. V súčasnosti je na listine zranených hráčov, keďže situácia s jeho chrbtom sa zhoršila počas predsezónnej prípravy. "V súčasnosti je veľmi frustrovaný. Normálne je šťastný chlapík, teraz je zo všetkého frustrovaný. Podpísal zmluvu s Columbusom, aby hral v tíme veľkú úlohu. Veľmi sa z toho tešil. Keďže nie je adekvátnym prínosom, je to pre neho momentálne veľmi frustrujúce," uviedol pre Columbus Dispatch hráčov agent Paul Krepelka. 

 

Kým hráči Columbusu sa pripravujú na tri zápasy v Kalifornii, Horton zostáva v Columbuse. Zatiaľ sa k situácii nevyjadril. "Má voľno a uvidíme, ako sa bude jeho stav po ňom vyvíjať," povedal generálny manažér Blue Jackets Jarmo Kekäläinen. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona