NHL: Henrik Lundqvist už sedel na striedačke NY Rangers

NETKY.SK • 27 Marec 2015, 12:26 • 2 min
NHL: Henrik Lundqvist už sedel na striedačke NY Rangers

NEW YORK - Po takmer dvojmesačnej pauze figuroval skúsený švédsky gólman Henrik Lundqvist na súpiske tímu zámorskej hokejovej NHL New York Rangers. Vo štvrtkovom súboji proti Ottawe, v ktorom si "jazdci" víťazstvom 5:1 definitívne zabezpečili miestenku v play-off, sedel na striedačke a bol pripravený v prípade potreby nahradiť na ľade Cama Talbota.

slovakia

left justify in out

Tridsaťtriročný rodák z Aare nútene pauzoval od úvodu februára, problémy mal s cievnym zranením krku. Švéd sa zranil 31. januára, keď ho trafil do krku puk z hokejky Brada Malona z Caroliny. Zápas dochytal a nastúpil aj na ďalší proti Floride o dva dni neskôr. Lekárom sa však neskôr priznal, že sa mu točila hlava. Až ďalšie testy odhalili rozsah poškodenia ciev.

 

Lundqvist by sa mohol v bránke Rangers predstaviť už v sobotu proti Bostonu alebo o deň neskôr proti Washingtonu. Švédsky gólman mal v 39 zápasoch tejto sezóny priemer 2,25 inkasovaného gólu s úspešnosťou zásahov 92,2 percenta.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies