NHL: Handzušov návrat do zostavy Chicaga možno už v pondelok

NETKY.SK • 25 November 2013, 11:55 • 2 min
NHL: Handzušov návrat do zostavy Chicaga možno už v pondelok

EDMONTON - Útočník Michal Handzuš by sa už v pondelok mohol vrátiť do zostavy tímu zámorskej hokejovej NHL Chicago Blackhawks po mesačnej pauze zavinenej bližšie nešpecifikovaným zranením v hornej časti tela.

slovakia

left justify in out

V takom prípade by sa predstavil na ľade Edmontonu. Správu o tom priniesol denník Chicago Sun-Times. Skúseného centra trápili v závere uplynulej sezóny pravé zápästie a ľavé koleno a v lete sa podrobil operačným zákrokom, nedávno navyše naznačil, že momentálne doznievajúce zranenie má súvislosť s jeho problémami z konca predchádzajúceho ročníka, ktorý vyvrcholil pre Chicago ziskom Stanleyho pohára. V úvode nového ročníka odohral 9 duelov s bilanciou 1 gól a 2 asistencie, následne sa zranil a doteraz pauzoval. "Mimo súpisky som bol už dosť dlho. Dúfam, že všetkému je koniec a ja si opäť užijem zábavu s chlapcami v kabíne. Už mi to chýbalo, pretože dlhší čas som navštevoval len tréningovú miestnosť," uviedol 36-ročný Banskobystričan.

Zámorské médiá v súvislosti s avizovaným návratom Handzuša do súťažného diania pripomínajú, že nemohol prísť vo vhodnejšom okamihu. "Jastrabom" totiž chýba krídelník Bryan Bickell a Marián Hossa dostal od klubu voľno z rodinných dôvodov. Majstra sveta z Göteborgu 2002 Handzuša si v Chicagu cenia aj pre jeho všestrannosť, pretože dokáže hrať centra druhého útoku, ale platný je aj v "checking-line" či na inom ofenzívnom poste. Navyše má bohaté skúsenosti s hrou v oslabení. "Ak mám k dispozícii Michala, nemám starosti so zaplnením miesta v útoku, môže hrať všade," poznamenal kouč Joel Quenneville. 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies