NHL: Handzuš je chorý, nebude hrať ani vo štvrtok

NETKY.SK • 5 December 2013, 09:17 • 2 min
NHL: Handzuš je chorý, nebude hrať ani vo štvrtok

CHICAGO - Slovenský hokejista Michal Handzuš by nemal nastúpiť vo štvrtkovom zápase Chicaga na ľade Minnesoty v zámorskej NHL.

slovakia

left justify in out

Banskobystričan pre chorobu necestoval s mužstvom v stredu do St. Paul. Handzuš chýbal v zostave Blackhawks z rovnakého dôvodu už v utorok proti Dallasu. Do St. Paul neodišiel s mužstvom ani ďalší stabilný člen základného kádra Andrew Shaw, ktorý sa zranil v súboji so Stars po náraze na mantinel. Bližšie informácie o zdravotnom stave Shawa nie sú známe.

Pri absencii dvojice útočníkov povolalo vedenie Blackhawks z farmy v Rockforde Jeremyho Morina a Joakima Nordströma. Handzuš vinou zdravotných problémov odohral v tejto sezóne za Chicago trinásť stretnutí, v ktorých strelil jeden gól a na ďalšie tri prihral. Informácie zverejnil web denníka Chicago Tribune. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies