NHL: Halákov piatkový štart je stále otázny

NETKY.SK • 8 Október 2015, 08:06 • 2 min
NHL: Halákov piatkový štart je stále otázny

NEWARK - Štart slovenského brankára Jaroslava Haláka v otváracom zápase newyorských Islanders v hokejovej NHL 2015/2016 je stále vo hviezdach.

slovakia

left justify in out

"V uplynulých dňoch sa poriadne zapotil, na ľad chodil skoro a odviedol tam veľa práce. Uvidíme, ako sa bude cítiť vo štvrtok a potom to vyhodnotíme," povedal v stredu pre Newsday tréner Jack Capuano a podotkol: "Nič nechceme uponáhľať a už vôbec nie v prípade takéhoto dôležitého hráča."


Tridsaťročný gólman vynechal veľkú časť prípravy Islanders pre zranenie v hornej časti tela. Odchytal iba 40 minút, aj to ešte 21. septembra. "Ostrovania" odštartujú nový ročník proti obhajcom prvenstva zo Chicaga zrejme s Nemcom Thomasom Greissom v bránke. Duel sa uskutoční už v Barclays Center v Brooklyne, kam sa Islanders presťahovali po 43 rokoch z Nassau County.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies