NHL: Haláka zo zápasu proti Caroline vyradila choroba, na ľade by nemal chýbať dlho

NETKY.SK • 30 Október 2015, 10:26 • 2 min
NHL: Haláka zo zápasu proti Caroline vyradila choroba, na ľade by nemal chýbať dlho

NEW YORK - Slovenský brankár v službách hokejistov New Yorku Islanders Jaroslav Halák vynechal štvrtkový zápas proti Caroline pre chorobu. Informujú o tom viaceré zámorské internetové zdroje s dôvetkom, že by to nemalo byť nič vážne.

slovakia

left justify in out

Jednotku "ostrovanov" medzi žŕdkami by nemala postihnúť dlhšia pauza. "Hráči Islanders hrajú počas víkendu dva zápasy v rade a nebolo by prekvapením, ak by sa Halák v nedeľu opäť objavil v bránke po sobotňajšom oddychovom dni,“ píše Newsday.

Vo štvrtok pri Halákovej neúčasti sa jeho spoluhráčom doma nedarilo, keď prehrali s Carolinou 2:3 po predĺžení a mali iba 19 striel na bránku. "Bol to najhorší výkon nášho tímu za veľmi dlhé obdobie, čo si pamätám,“ cituje New York Post trénera Islanders Jacka Capuana. Halák má v tejto sezóne zatiaľ veľmi solídne brankárske čísla. Zo štyroch stretnutí, ktoré absolvoval, boli tri víťazné a dva dokonca s nulou na konte inkasovaných gólov. Jeho úspešnosť zásahov je 94%. "Ostrovania" sa v sobotu predstavia na ľade New Jersey v Newarku a v nedeľu doma proti Buffalu.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies