NHL: Halák zobral na seba zodpovednosť za prehru s Islanders

NETKY.SK • 8 Apríl 2015, 10:18 • 2 min
NHL: Halák zobral na seba zodpovednosť za prehru s Islanders

PHILADELPHIA - Hokejistom New York Islanders chýbalo len 2,1 sekundy k zabezpečeniu si účasti v play-off.

slovakia

left justify in out

Slovenský brankár Jaroslav Halák však vtedy inkasoval gól z hokejky Braydena Schenna, ktorý rozhodol o víťazstve domácej Philadelphie 5:4. Zápas mal infarktový záver. Flyers viedli po dvoch tretinách 3:1, v záverečnom dejstve dokonca už 4:1. Hostia z New Yorku znížili na 2:4 a posledné dve minúty mohutne finišovali. V 59. min skorigoval Boychuk a v čase 59:32 min vyrovnal Lee. Napokon však prišlo zaváhanie a pomerne lacný gól útočníka "letcov" Schenna, ktorý strieľal z ľavého kruhu na vhadzovanie.


Halák zobral víťazný gól Flyers na seba. "Ani neviem, čo sa poriadne stalo, ale puk zasiahol moju hokejku a vkĺzol do bránky. Myslel som, že ho mám, no bol za mnou. Musím sa pozrieť na video, čo sa vôbec stalo," komentoval Halák. Islanders si mohli zabezpečiť postup do play-off aj prípadnou prehrou Ottawy s Pittsburghom. Senators však predviedli dokonalý obrat. Z 0:3 otočili na 4:3 a zostávajú v boji o vyraďovaciu časť. S 95 bodmi sa vyrovnali na ôsmom mieste v tabuľke Východnej konferencie Bostonu.


Islanders teraz potrebujú bod na potvrdenie účasti v bojoch o Stanleyho pohár. Na posledný nezdar chcú zabudnúť. "Po prehre nikdy nie sú dobré pocity. Spoluhráči pritom na konci odviedli skvelú prácu, dokázali dvoma presnými zásahmi vyrovnať. Ja som ich nepodržal a dostal lacný gól. Som zodpovedný za prehru. Každý robí chyby, u mňa neprišla vo vhodnom okamihu. Musím to hodiť za hlavu a myslieť na ďalšie zápasy," doplnil Halák.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies