NHL: Halák vstúpi do sezóny ako jednotka Blues

NETKY.SK • 3 Október 2013, 09:48 • 2 min
NHL: Halák vstúpi do sezóny ako jednotka Blues

ST. LOUIS - Slovenský hokejový brankár Jaroslav Halák vstúpi do novej sezóny NHL v pozícii jednotky St. Louis Blues. Odchovanec ružinovského hokeja nastúpi na štvrtkový úvodný zápas Blues v ročníku proti Nashvillu. Pre Haláka to bude prvý duel základnej časti od 1. apríla. Informuje o tom StLToday.com.

slovakia

left justify in out

Dvadsaťosemročný brankár už zabudol na minulú sezónu, v ktorej vinou zdravotných problémov a zranení nepodával spoľahlivé výkony a v závere play-off mal menšiu slovnú výmenu s trénerom Kenom Hitchcockom. V lete zmenil roky zaužívané spôsoby, rozhodol sa zostať v zámorí a pripraviť sa na nový ročník. V ňom bude chytať v novej maske, na ktorej dominuje býk ako brankár, ktorý prerazil tehlové múry. Nechýba lapačka a vyrážačka s logami výrobcu Halákovho výstroja. Pod mriežkovou časťou je číslo 41 a logo súčasného zamestnávateľa na boku. Na zadnej časti masky je mapa Slovenska vo farbách národnej trikolóry a pod ňou manželkine a jeho iniciály. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies