NHL: Halák už bol na ľade, zatiaľ trénoval iba individuálne

NETKY.SK • 21 Apríl 2016, 09:26 • 2 min
NHL: Halák už bol na ľade, zatiaľ trénoval iba individuálne

NEW YORK - Slovenský hokejový brankár Jaroslav Halák sa v stredu objavil na ľade na tréningu New Yorku Islanders pred štvrtým zápasom 1. kola play off proti Floride Panthers. S tímom však netrénoval a podľa newsday.com absolvoval individuálnu jednotku s trénerom brankárov Marcom Champagneom.

slovakia

left justify in out

Halák nechytá už od marca pre zranenie slabín a tréner "ostrovanov" Jack Capuano v utorok vyhlásil, že celú sériu s Floridou sa musí zaobísť bez svojej brankárskej jednotky. Do akcie by sa Slovák vrátil len v prípade, že Islanders cez Floridu postúpia. Stav série je zatiaľ vyrovnaný 2:2.

 

Halák sa zranil v marci, odvtedy vynechal 17 stretnutí. Už síce začal s ľahkým tréningom, ale stále potrebuje čas na to, aby popracoval na svojej kondícii. V bránke Islanders nastupuje v bojoch o Stanleyho pohár Nemec Thomas Greiss.

Tridsaťročný Halák odchytal v tejto sezóne v základnej časti 36 zápasov, pričom v 18-tich priviedol svoj tím k víťazstvu. S úspešnosťou zásahov 91,9 percenta mu patrilo v ligovom poradí osemnáste miesto, s priemerom 2,3 inkasovaného gólu na zápas desiate.

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona