NHL: Halák trénuje s tímom, súťažný návrat možno už po víkende

NETKY.SK • 15 Október 2015, 12:01 • 2 min
NHL: Halák trénuje s tímom, súťažný návrat možno už po víkende

BROOKLYN - Slovenský brankár Jaroslav Halák je o krok bližšie k návratu do súťažného diania v zámorskej hokejovej NHL, skúsený gólman sa po nešpecifikovanom zranení v hornej časti tela naplno zapojil do tréningového procesu tímu New York Islanders.

slovakia

left justify in out

Tridsaťročný Bratislavčan zatiaľ vynechal úvodné tri stretnutia "ostrovanov". V súvislosti s Halákom je kouč Jack Capuano optimista. "Nemyslím si, že to bude trvať ešte dlho," poznamenal k možnému zaradeniu Haláka do zostavy kouč Islanders. To isté platí aj o obrancovi Thomasovi Hickeym. "Jaro sa cíti omnoho lepšie. Podľa dnešného rozhovoru pôjde maximálne o tri či štyri dni," dodal. Jaroslav Halák je mimo hry už od 21. septembra, keď odchytal dve tretiny prípravného súboja proti Philadelphii. Neskôr až do 6. októbra sa pri tíme neukázal. "Nechcem na neho tlačiť a stanoviť presný termín návratu," doplnil kouč Capuano.

 

Jaroslav Halák je súčasťou kádra "ostrovanov" od mája 2014. Za newyorský tím odchytal zatiaľ 66 súťažných duelov. Predtým pôsobil aj vo Washingtone, St. Louis a Montreale. Na jeho konte je dovedna 361 štartov v zámorskej profilige vrátane vyraďovacej časti.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies