NHL: Halák nechytal pre problémy v dolnej časti tela

NETKY.SK • 23 Marec 2014, 14:25 • 2 min
NHL: Halák nechytal pre problémy v dolnej časti tela

SAN JOSE - Podľa tréner Washingtonu bude Halách chytať možno už v utorok.

slovakia

left justify in out

Slovenský brankár Jaroslav Halák nechytal v sobotňajšom zápase Washingtonu na ľade San Jose v zámorskej hokejovej NHL pre problémy v dolnej časti tela. Informáciu priniesol denník Washington Post. Dvadsaťosemročný Bratislavčan tak nenastúpil na ôsmy duel vo farbách Capitals, ale sledoval ho len zo striedačky ako náhradník. Hlavný tréner Washingtonu Adam Oates prezradil, že v prípade Haláka nejde o nič vážne. "Je v poriadku. Možno bude chytať už v utorok proti Los Angeles. Nenastúpil, pretože sa necítil stopercentne fit," povedal Oates. Slovenský gólman vynechal už piatkový tréner Caps pred duelom v San Jose, no podľa kouča mužstva z hlavného mesta USA len dostal deň voľna. Halák potom nechýbal na sobotňajšom rozkorčuľovaní pred zápasom v hale SAP Center.

 

Dvojka Washingtonu Braden Holtby v sobotu previedla 36 úspešných zákrokov a vychytala prvá triumf Capitals v San Jose od roku 1993. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies