NHL: Halák možno odchytá prvých šesť zápasov sezóny

NETKY.SK • 8 Október 2013, 11:50 • 2 min
NHL: Halák možno odchytá prvých šesť zápasov sezóny

ST. LOUIS - Hokejový brankár Jaroslav Halák bude v úvode sezóny jasnou jednotkou v St. Louis Blues.

slovakia

left justify in out

Pred začiatkom ročníka chceli dať v úvode ružinovskému odchovancovi čo najviac šancí, ale nehovorilo sa, koľko zápasov napokon odchytá. Pôvodne sa mal striedať s Brianom Elliottom. Podľa trénera Kena Hitchocka by mohol Halák napokon nastúpiť na prvých šesť duelov Blues v rade. V priebehu štrnástich dní odohrajú hráči St. Louis len šesť stretnutí, podľa Hitchocka neexistuje dôvod, aby v nich nemohol stáť v bránke Halák.

"Medzi zápasmi je dostatok priestoru. Dáme šancu Jarovi a potom uvidíme. V tomto programe nie je dôvod, prečo by jeden brankár nemohol odchytať všetky stretnutia," povedal pre St. Louis Post Dispatch Hitchcock. Halák bol v bránke pri výhrach nad Nashvillom (4:2) a Floridou (7:0) a mal by nastúpiť aj v stredu proti Chicagu. Ďalší duel potom "bluesmani" odohrajú 12. októbra proti New York Rangers, potom ich čakajú súboje 15. októbra (San Jose) a 17. októbra (v Chicagu). Elliott by sa podľa všetkého mohol dočkať šance najskôr 18. októbra vo Winnipegu. "Zmeny by mohli byť v prípade dvoch zápasov počas dvoch večerov v rade a troch počas štyroch dní. Brian bol počas posledných dvoch dní v dobrej forme, najlepšej počas tohto roka. Vyzerá byť tiež pripravený," doplnil pre St. Louis Post Dispatch Hitchcock.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies