NHL: Halák má lepší pocit z lodí v kine ako na mori

NETKY.SK • 23 Október 2013, 11:21 • 2 min
NHL: Halák má lepší pocit z lodí v kine ako na mori

ST. LOUIS - Slovenský hokejista Jaroslav Halák dáva prednosť filmom o lodiach ako pobytu na nich. Brankár St. Louis Blues využil dlhé sedemdňové voľno medzi zápasmi v NHL so spoluhráčmi z klubu na štvordňový pobyt v Južnej Karolíne, ktorý viacerí účastníci označili za príjemné dobrodružstvo. Osmička hráčov absolvovala aj cestu na lodi a lovila ryby.

slovakia

left justify in out

Halák bol na inom plavidle a podľa denníka St. Louis Post Dispatch mal problémy udržať v sebe raňajky. Oveľa lepší pocit z mora a lodí mal slovenský brankár v pondelok, keď si v kine pozrel s obrancom Jordanom Leopoldom najnovší film Toma Hanksa Kapitán Phillips: Prepadnutie lode Alabama o útoku somálskych pirátov na americkú nákladnú loď v Indickom oceáne v roku 2009. Obaja hokejisti film chválili. "Bolo to dobré, odporúčam tento film. Ani neviem, kedy som bol naposledy v kine. Mám rodinu, deti a jediná možnosť, keď si môžem pozrieť film, je na cestách. Veľa času však strávime v lietadlách a presunmi medzi halami a hotelmi," priznal pre Post Dispatch Jordan Leopold. 

Voľnejší program sa pre hráčov St. Louis skončí vo štvrtok, keď absolvujú ostrý predzápasový tréning pred piatkovým súbojom s Vancouverom. Proti Canucks by sa mal v bránke Blues objaviť Jaroslav Halák. Následne sa realizačný tím rozhodne, či dá ružinovskému odchovancovi šancu aj v sobotu proti Nashvillu. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies