NHL: Halák je proti Canadiens naďalej stopercentný

NETKY.SK • 20 December 2013, 10:33 • 2 min
NHL: Halák je proti Canadiens naďalej stopercentný

ST. LOUIS - Slovenský hokejový brankár Jaroslav Halák zo St. Louis má naďalej stopercentnú bilanciu proti svojmu bývalému klubu Montreal Canadiens.

slovakia

left justify in out

Vo štvrtok vychytal na domácom ľade výhru 5:1, keď kryl 25 striel hráčov súpera. Radosť z čistého konta pokazil slovenskému reprezentantovi v 33. min Brendan Gallagher. Haláka vyhlásili po súboji za druhú hviezdu duelu.

Montreal draftoval odchovanca ružinovského hokeja v roku 2003. V súbojoch proti Canadiens doteraz inkasoval v priemere 0,98 gólu na jeden duel a mal 96 % úspešnosť zákrokov. "Stretávame sa len dvakrát do roka. Teším sa, že sme dnes vyhrali. Dôležité bolo, že sme hrali celých šesťdesiat minút," povedal po zápase pre klubový web Halák 

Jednotka Blues predviedla viacero skvelých zákrokov a tím podržala v dôležitých chvíľach. Jeho výkon chválil aj spoluhráč Alexander Steen. "Jaro chytal skutočne dobre, bol dôležitou súčasťou nášho tímu," uviedol Steen. 

Halák si vo štvrtok pripísal sedemnáste víťazstvo v sezóne a v tomto štatistickom ukazovateli je na 5. priečke. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies