NHL: Halák je po zranení fit, mal by chytať proti Washingtonu

NETKY.SK • 6 Január 2016, 12:11 • 2 min
NHL: Halák je po zranení fit, mal by chytať proti Washingtonu

NEW YORK - Slovenský hokejový brankár Jaroslav Halák z New Yorku Islanders je pripravený opäť nastúpiť za svoj tím.

slovakia

left justify in out

Vedenie "ostrovanov" ho stiahlo z listiny zranených hráčov a v utorok absolvoval s mužstvom kompletný tréning. Informovala o tom oficiálna webstránka zámorskej NHL.

 

Bratislavský rodák pauzoval od 21. decembra pre bližšie nešpecifikované zranenie hornej časti tela. Počas jeho absencie ho v bránke zastupoval Nemec Thomas Greiss, ktorému sa však najmä v ostatných dvoch zápasoch veľmi nedarilo.

 

Halák by mal podľa zámorských médií chytať už v noci na piatok, keď Islanders privítajú v Barclays Center Washington Capitals. Po aktivácii slovenského brankára poslali Newyorčania späť na farmu do Bridgeportu mladého Christophera Gibsona, ktorý dočasne zaskakoval ako dvojka.

 

Tridsaťročný Halák má v tejto sezóne bilanciu 10-6-3, pričom dosiahol úspešnosť zákrokov 92,3 percenta a priemer 2,09 inkasovaného gólu na zápas. Jeho nemecký náhradník má bilanciu 12-6-2 s 92,8-percentnou úspešnosťou a gólovým priemerom 2,33.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies