NHL: Halák bude jednotkou, Rask pauzuje s otrasom mozgu

NETKY.SK • 29 Január 2019, 11:06 • 2 min
NHL: Halák bude jednotkou, Rask pauzuje s otrasom mozgu

Boston - Klub zámorskej hokejovej NHL Boston Bruins umiestnil brankára Tuukku Raska na listinu zranených hráčov. V noci na stredu v zápase s Winnipegom Jets by tak mal nastúpiť do bránky Slovák Jaroslav Halák.

slovakia

left justify in out

Raska umiestnili na listinu so spätnou platnosťou k 19. januáru, keď utrpel v stretnutí s New Yorkom Rangers (2:3) otras mozgu. Podľa trénera Brucea Cassidyho však nebude pauzovať dlho.

 

"V najbližšom zápase nebude hrať, ale mala by to byť len niekoľkodňová záležitosť," povedal pre nhl.com. Do bránky proti Winnipegu tak podľa všetkého nastúpi Halák, ktorému bude kryť chrbát Zane McIntyre. Toho povolal klub z farmy AHL v Providence. "Zoberiem to jeden zápas po druhom. Po All-star prestávke sme si dnes všetci dobre zatrénovali," povedal po pondelňajšom tréningu Halák.

 

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Roman Bekö

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona