NHL: Gretzky sa možno vráti ako majiteľ klubu

NETKY.SK • 5 Júl 2014, 10:26 • 2 min
NHL: Gretzky sa možno vráti ako majiteľ klubu

SEATTLE - Legendárny Wayne Gretzky sa môže opäť stať majiteľom niektorého z klubov hokejovej NHL. Kanaďan sa pripojil k skupine investorov, ktorí chcú pritiahnuť profesionálnu súťaž do Seattlu.

slovakia

left justify in out

NHL by vďaka tomu vstúpila na nový trh. O získanie licencie pre Seattle sa snažia tri subjekty. Zatiaľ nie je jasné, či by vytvorili nový klub, alebo presťahovali niektorý zo súčasných. Gretzky je súčasťou jednej zo skupín, jeho agent Darren Blake však tieto informácie nepotvrdil. Správu priniesol New York Post.

V Seattli sa intenzívne pripravujú na vstup do NHL, v meste bol už viackrát aj komisár súťaže Gary Bettman a informoval sa o stave výstavby novej arény. Gretzky bol od roku 2000 jedným z majiteľov Phoenixu Coyotes, podiel však stratil po finančnom bankrote v septembri 2009. Vo Phoenixe pôsobil aj ako tréner.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies