NHL: Gretzky a Lemieux trénermi, pocta Mikitovi

NETKY.SK • 27 Január 2017, 09:22 • 2 min
NHL: Gretzky a Lemieux trénermi, pocta Mikitovi

LOS ANGELES - Dve veľké postavy hokejovej histórie Wayne Gretzky a Mario Lemieux budú trénermi výberov počas sobotňajšieho stretnutia osobností v Los Angeles.

slovakia

left justify in out

Duel v Staples Centre bude predzápasom súťaží zručností Zápasu hviezd NHL, v mužstvách budú nielen veľké postavy hokejovej histórie, ale aj osobnosti zo sveta filmu a hudby.


Na ľade by sa mali objaviť aj herci Taylor Kitsch, Tim Robbins, David Boreanaz či muzikant Ross Lynch.
Medzi asistentmi Gretzkého a Lemieuxa budú aj hudobník Robin Thicke, herečky Alyssa Milano a Retta či bývalý skvelý hokejista minulosti Pat LaFontaine.


V Los Angeles si uctia aj rodáka zo Slovenska Stana Mikitu. Po hviezde Chicaga Blackhawks pomenovali veľkú fanúšikovskú zónu, v ktorej budú počas víkendu sprievodné podujatia Zápasu hviezd.


V samotnej exhibícii najväčších osobností súčasnej NHL bude chýbať z rodinných dôvodov tréner John Tortorella. Kouč Columbusu Blue Jackets sa mal postaviť na striedačku výberu Metropolitnej divízie. Tortorella neviedol tím Blue Jackets ani v poslednom stretnutí pred exhibičnou prestávkou v Nashville. Až do jeho návratu ho pri mužstve zastupujú asistenti Brad Larsen a Brad Shaw.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies