NHL: Greiss pokračuje v New Yorku Islanders, za tri roky zarobí 10 miliónov

NETKY.SK • 31 Január 2017, 12:15 • 2 min
NHL: Greiss pokračuje v New Yorku Islanders, za tri roky zarobí 10 miliónov

New York - Nemecký hokejový brankár Thomas Greiss a vedenie tímu NHL New York Islanders sa dohodli na pokračovaní spolupráce. Manažment "ostrovanov" v noci na utorok oznámil, že Greiss súhlasil s podmienkami novej trojročnej zmluvy. Podľa webu kanadskej televízie TSN kontrakt znie na desať miliónov dolárov.

slovakia

left justify in out

Tridsaťjedenročný Greiss sa stal klubovou jednotkou po tom, ako vedenie Islanders poslalo Slováka Jaroslava Haláka na farmu do AHL. Rodák z Füssenu nastúpil v aktuálnej sezóne na 24 stretnutí s bilanciou 14-7-3 a štatistikami 92,8-percentná úspešnosť zásahov a 2,25 inkasovaného gólu na zápas.

 

Pred pôsobením v New Yorku obliekal dresy San Jose Sharks, Phoenixu Coyotes a Pittsburghu Penguins. V profilige má celkovo na konte 155 duelov. Nemecko reprezentoval na ZOH 2006 a 2010.

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies