NHL: Góly Gáboríka a Tatara, Jágr najstarší s hetrikom

NETKY.SK • 4 Január 2015, 10:45 • 2 min
NHL: Góly Gáboríka a Tatara, Jágr najstarší s hetrikom

NEW YORK - Hokejisti Ottawy triumfovali v sobotňajšom dueli NHL na ľade Bostonu 3:2 po predĺžení. Senators pritom od 51. minúty doťahovali jednogólový náskok domácich a vyrovnať sa im podarilo necelých päť minút pred koncom zásluhou Erica Grybu.

slovakia

left justify in out

V následnom predĺžení prehral slovenský obranca Zdeno Chára pri mantineli súboj s Bobbym Ryanom, ten si vymenil puk s Erikom Karlssonom a prekonal Raska v bránke Bruins. Chára bol opäť najvyťažovanejším mužom domáceho tímu, ale aj celého zápasu, keď strávil na ľade 25:24 minúty.
      

Až trinásť gólov videli diváci v Los Angeles, kde domáci privítali Nashville. Hostia viedli 122 sekúnd pred koncom tretej tretiny 6:3, ale "králi" dokázali vyrovnať a vynútiť si predĺženie. Na 5:6 znižoval v 59. minúte slovenský útočník Marián Gáborík. O výsledku duelu napokon rozhodol po 18 sekundách nadstaveného času švajčiarsky obranca Nashvillu Roman Josi.
      

Tomáš Tatar bol jediným strelcom Detroitu, ktorý sa presadil na ľade Vancouveru. Slovenský krídelník zaznamenal svoj 16. presný zásah v sezóne, "červené krídla" však prehrali 1:4.
      

Jaromír Jágr sa stal vo veku 42 rokov a 322 dní najstarším hráčom v histórii súťaže, ktorý strelil tri góly v jednom zápase. Český veterán v službách New Jersey sa prezentoval hetrikom v súboji proti Philadelphii. "Diabli" najmä jeho zásluhou vyhrali 5:2.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona