NHL: Getzlaf, Kane a Bobrovskij sú hviezdami decembra

NETKY.SK • 3 Január 2015, 09:37 • 2 min
NHL: Getzlaf, Kane a Bobrovskij sú hviezdami decembra

NEW YORK - Center Anaheimu Ryan Getzlaf, krídelník Chicaga Patrick Kane a brankár Columbusu Sergej Bobrovskij sa stali hráčmi mesiaca december v zámorskej hokejovej NHL. Informuje o tom web kanadsko-americkej súťaže.

slovakia

left justify in out

Getzlaf bol s dvadsiatimi bodmi (5+15) najproduktívnejším hráčom decembra a vyslúžil si ocenenie pre prvú hviezdu. V štrnástich zápasoch pomohol Ducks k desiatim víťazstvám. Bodoval v dvanástich dueloch, od 12. do 28. decembra ťahal sériu ôsmich súbojov v rade s minimálne jedným bodom. 

 

Kane nazbieral v poslednom mesiaci roka v trinástich dueloch 17 bodov (8+9). Do štatistík sa zapísal v desiatich zápasoch. Bobrovskij sa postavil do bránky Blue Jackets jedenásťkrát, deväťkrát si pripísal víťazstvo pri 93,7 % úspešnosti zákrokov a priemere 2,14 inkasovaného gólu na jeden súboj. V súboji s Floridou kryl 4. decembra pri výhre 4:3 po samostatných nájazdoch 52 striel hráčov Panthers, čo je jeho osobný rekord.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies