NHL: Gáboríkov návrat sa blíži, Kopitar už bude hrať

NETKY.SK • 2 November 2014, 10:54 • 2 min
NHL: Gáboríkov návrat sa blíži, Kopitar už bude hrať

LOS ANGELES - Hokejista Los Angeles Kings Marián Gáborík absolvoval s tímom v sobotu predpoludním ďalší tréning, na ľade v Detroite korčuľoval v bielom drese spoločne s Justinom Williamsom, Dustinom Brownom a Anžem Kopitarom.

slovakia

left justify in out

V nedeľu však na rozdiel od tria spoluhráčov v Caroline proti Hurricanes nenastúpi. Gáborík sa zotavuje zo zranenia v dolnej časti tela, ktoré utrpel 12. októbra. Podľa zámorských novinárov sa pomaly blíži jeho návrat do zostavy Kings.

 

Tridsaťdvaročný krídelník má nešpecifikované zdravotné problémy, pravdepodobne ide o svalové zranenie. Gáboríka trápilo už v predsezónnej príprave. V základnej časti stihol odohrať tri stretnutia, v ktorých raz asistoval. V priemere strávil na ľade 17:16 min. 

 

Na rozdiel od Gáboríka by v nedeľu v Caroline už mohol hrať Anže Kopitar, ktorý pred týždňom odstúpil zo súboja s Columbusom pre problémy v dolnej časti tela. "Plánujem nastúpiť. Verím, že sa nič nezmení. Mal by som byť pripravený," uviedol pre LA Times Kopitar. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies