NHL: Gáboríka sužuje zranenie, nemalo by byť vážne

NETKY.SK • 29 September 2014, 12:30 • 2 min
NHL: Gáboríka sužuje zranenie, nemalo by byť vážne

LOS ANGELES - Slovenský hokejista Marián Gáborík nezasiahol do nedeľňajšieho prípravného zápasu pred novou sezónou NHL, v ktorom jeho LA Kings vyhrali na ľade mestského rivala Anaheimu Ducks 4:2. Dôvodom bolo nešpecifikované zranenie, informoval Orange County Register.

slovakia

left justify in out

Zranenie by nemalo byť vážne, tréner úradujúceho šampióna Darryl Sutter pre kalifornský denník uviedol, že Gáborík by mal v pondelok absolvovať korčuliarsky tréning a možno nastúpi už na utorkový prípravný zápas v San Jose. Nešpecifikoval však zdravotné problémy slovenského krídelníka. Na otázku zámorských novinárov, či ide o zranenie v oblasti hornej či dolnej časti tela, kouč odpovedal stručne "tela".

 

Gáborík počas prípravného kempu odohral za Kings iba jeden duel, v ktorom strelil dva góly a pomohol nimi k domácemu víťazstvu nad Arizonou 4:3 po nájazdoch.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies