NHL: Gáborík sa vyliečil z chrípky, nastúpi proti Washingtonu

NETKY.SK • 19 Október 2013, 11:53 • 2 min
NHL: Gáborík sa vyliečil z chrípky, nastúpi proti Washingtonu

COLUMBUS - Slovenský hokejista Marián Gáborík by sa mal po vynechaní štvrtkového zápasu s Montrealom vrátiť v noci na nedeľu do zostavy tímu NHL Columbus Blue Jackets.

slovakia

left justify in out

Tridsaťjedenročný krídelník sa vyliečil z chrípky, ktorá ho kvárila v uplynulých dňoch, a podľa klubovej webstránky je pripravený nastúpiť na duel s Washingtonom.

Trenčiansky odchovanec síce zvládol s chorobou odohrať utorkový zápas s Detroitom, no o dva dni neskôr proti Canadiens už nehral. V piatok sa zúčastnil na dobrovoľnom tréningu, po ktorom povedal, že sa cíti lepšie a verí, že proti Capitals nastúpi. Gáborík je v aktuálnom ročníku najproduktívnejším hráčom "modrokabátnikov", v piatich zápasoch nazbieral dva góly a štyri asistencie. V priemere na ľade strávil 18 minút. Počas jeho absencie nastúpil v prvom útoku Columbusu mladík Boone Jenner.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies