NHL: Gáborík sa možno vráti už vo štvrtok vo Philadelphii

NETKY.SK • 19 December 2013, 11:51 • 2 min
NHL: Gáborík sa možno vráti už vo štvrtok vo Philadelphii

COLUMBUS - Marián Gáborík by sa do zostavy hokejového Columbusu mohol vrátiť už vo štvrtkovom súboji NHL na ľade Philadelphie. Predznamenal to denník The Columbus Dispatch.

slovakia

left justify in out

Tréner Blue Jackets Todd Richards však pripustil, že od polovice novembra, keď si 31-ročný slovenský pravý krídelník podvrtol koleno, sa hra aj výsledky tímu výrazne zlepšili. "Neviem, či je to preto, že Marián je mimo, ale je fakt, že sme herne povyrástli práve v čase jeho zranenia. Hráme priamočiarejšie, tvrdšie a lepšie forčekujeme namiesto toho, aby sme v strednom pásme 'vozili' puk," uviedol Richards.

Gáborík v sedemnástich zápasoch tejto sezóny nazbieral jedenásť kanadských bodov za 5 gólov a 6 asistencií. Columbusu patrí v tabuľke Východnej konferencie 13. priečka s aktuálne trojbodovým odstupom na poslednú ôsmu pozíciu zaručujúcu účasť v play-off. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona