NHL: Gáborík rozhodol o triumfe LA, asistencie Daňa, Tatara a Jurča

NETKY.SK • 22 Február 2015, 09:09 • 2 min
NHL: Gáborík rozhodol o triumfe LA, asistencie Daňa, Tatara a Jurča

WASHINGTON - V úvodnom sobotňajšom zápase zámorskej NHL zvíťazili hokejisti Washingtonu Capitals nad New Yorkom Islanders 3:2 po samostatných nájazdoch.

slovakia

left justify in out

Jediným úspešným exekútorom v rozstrele bol domáci útočník Jevgenij Kuznecov. Slovák Jaroslav Halák tentoraz nechytal, v bránke "ostrovanov" sa predstavil Chad Johnson. V zostave Islanders chýbal aj slovenský obranca Ľubomír Višňovský.
      

V ďalšom stretnutí sa darilo LA Kings, ktoré v dueli pod holým nebom zdolalo San Jose 2:1. O triumfe "kráľov" rozhodol útočník Marián Gaborík, ktorý v 45. minúte strelil svoj 17. gól v sezóne a jeho tím si zaknihoval už siedme víťazstvo v sérii. 
      

Do štatistík sa zapísal aj Marko Daňo, ktorý asistoval pri jedinom presnom zásahu Columbusu. Blue Jakcets si však z Montrealu odviezli prehru 1:3. Poriadnu gólovú prestrelku videli diváci v Dallase, kde Detroit triumfoval 7:6 po predĺžení. Slovenský útočník Tomáš Tatar v drese "červených krídel" zaznamenal dve asistencie, jeho spoluhráč Tomáš Jurčo jednu.
      
      Výsledky:
Washington - NY Islanders 3:2 pp a sn, Philadelphia - Nashville 3:2 pp a sn, Edmonton - Anaheim 1:2, Montreal - Columbus 3:1 /za hostí DAŇO 0+1/, New Jersey - Carolina 3:1, Ottawa - Florida 4:1, Toronto - Winnipeg 4:3 pp, Arizona - Tampa Bay 2:4, Dallas - Detroit 6:7 pp /za hostí TATAR 0+2, JURČO 0+1/, St. Louis - Pittsburgh 2:4, San Jose - Los Angeles 1:2 /za hostí GÁBORÍK 1+0/
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona