NHL: Gáborík prispel gólom k triumfu Columbusu nad Torontom, Sekera 1+1

NETKY.SK • 26 Október 2013, 07:15 • 2 min
NHL: Gáborík prispel gólom k triumfu Columbusu nad Torontom, Sekera 1+1

NEW YORK - Slovenský hokejista Marián Gáborík prispel v noci na sobotu v zámorskej NHL gólom k triumfu domáceho Columbusu nad Torontom 5:2.

slovakia

left justify in out

Blue Jackets rozhodli o svojom víťazstve štyrmi presnými zásahmi v záverečnej tretine, pričom úvodný z nich zaznamenal v 44. minúte práve odchovanec trenčianskeho hokeja. Obranca Caroliny Andrej Sekera si v dueli na ľade Colorada pripísal na konto gól i asistenciu, Hurricanes však prehrali v Denveri 2:4.

St. Louis Blues v bránke s Jaroslavom Halákom podľahli v domácom prostredí Vancouveru 2:3 po predĺžení, slovenský gólman kryl 18 striel. O zisku dvoch bodov pre Canucks rozhodol 15 sekúnd pred koncom predĺženia svojím druhým gólom v zápase Ryan Kesler. Iba druhé víťazstvo v sezóne zaznamenalo Buffalo, Sabres triumfovali na ľade Floridy 3:1. Skvelý výkon podal švédsky brankár Jhonas Enroth, ktorý zneškodnil 44 striel vrátane piatich pokusov slovenského útočníka Tomáša Kopeckého.

Výsledky:

Colorado - Carolina 4:2 /za hostí Sekera 1+1/

Columbus - Toronto 5:2 /za domácich Gáborík 1+0/

St. Louis - Vancouver 2:3 pp /Halák kryl v drese domácich 18 striel/

Ottawa - Anaheim 1:2

Florida - Buffalo 1:3

Pittsburgh - NY Islanders 3:4

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies