NHL: Gáborík nastúpi proti New Jersey, zrejme vo štvrtej lajne

NETKY.SK • 27 Február 2014, 09:27 • 2 min
NHL: Gáborík nastúpi proti New Jersey, zrejme vo štvrtej lajne

COLUMBUS - Marián Gáborík sa po 22-zápasovej absencii vracia do zostavy Columbusu, nastúpi na štvrtkový duel hokejovej NHL na ľade New Jersey. Slovenský útočník absentuje v dianí od 21. decembra vinou zlomenej kľúčnej kosti, prišiel aj o zimné olympijské hry v Soči.

slovakia

left justify in out

Podľa Columbus Dispatch by mal 32-ročný krídelník v súlade s pozvoľným návratom korčuľovať vo štvrtej formácii s Derekom MacKenziem a Markom Letestom, zároveň by však mal byť súčasťou prvej presilovkovej formácie spoločne s Nathanom Hortonom. Pôjde o prvý duel od júlového podpisu zmluvy na sedem rokov a 37,1 milióna dolárov s týmto kanadským krídelníkom, v ktorom bude mať tréner Blue Jackets Todd Richards k dispozícii oboch elitných zakončovateľov. Horton aj Gáborík odohrali v ročníku 2013/2014 pre zranenia každý iba 18 zápasov. Slovák v nich dosiahol bilanciu 5+7, o štyri roky mladší Kanaďan 4+7.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies