NHL: Gáborík má za sebou operáciu, ZOH stále nejasné

NETKY.SK • 31 December 2013, 11:47 • 2 min
NHL: Gáborík má za sebou operáciu, ZOH stále nejasné

COLUMBUS - Marián Gáborík dostal na zranené miesto stabilizačnú doštičku a skrutky.

slovakia

left justify in out

Slovenský hokejista Marián Gáborík sa pred týždňom podrobil operácii zlomenej kľúčnej kosti. Podľa Aarona Portzlineho z denníka Columbus Dispatch lekári počas zákroku dali na poškodené miesto stabilizačnú doštičku a skrutky. Tridsaťjedenročný krídelník začal okamžite s rehabilitáciou, jeho účasť na zimných olympijských hrách v Soči je však stále otázna. Dĺžka liečenia sa odhaduje na šesť až osem týždňov.

Najnovšie problémy podľa prezidenta Columbus Blue Jackets Johna Davidsona Gáboríka zdevastovali. Okrem zníženia vyhliadok na Soči má hráča trápiť, že sa zranil v prvom súboji po vyliečení si problematického kolena. 

Krídelník Columbusu si zlomil kľúčnu kosť 21. decembra v prvej tretine súboja s Philadelphiou po náraze od Zaca Rinalda. Zámorské médiá ihneď po súboji pripomenuli, že Gáborík je skvelý hráč, ktorý však akoby priťahoval zranenia. Počas 14 sezón v NHL odohral kompletný počet 82 zápasov základnej časti iba raz. Až šesťkrát musel pre zdravotné problémy vynechať 10 a viac duelov. Trenčan strelil v osemnástich stretnutiach tejto sezóny päť gólov a pridal sedem asistencií. 

Informácie zverejnil web NBC Sports. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies