NHL: Gáborík ešte nestrieľa, pred ZOH neodohrá nijaký zápas

NETKY.SK • 29 Január 2014, 10:54 • 2 min
NHL: Gáborík ešte nestrieľa, pred ZOH neodohrá nijaký zápas

COLUMBUS - Na svetový švih zápästím to ešte nie je, ale slovenský hokejový útočník Marián Gáborík po zlomenine kľúčnej kosti už korčuľuje na ľade, piluje prihrávky - len ešte nestrieľa. Krídelník Columbusu sa postupnými krokmi vracia do akcie, no jeho účasť na zimných olympijských hrách v Soči je stále viac než otázna.

slovakia

left justify in out

"Je diskutabilné, či odcestujem s tímom do Kalifornie na trojzápasový trip pred prestávkou v NHL. Je však, domnievam sa, nemožné, aby som pred pauzou vôbec odohral nejaký zápas," uviedol podľa Columbus Dispatch 31-ročný Trenčan, ktorý by mal začiatkom budúceho týždňa podstúpiť kontrolné röntgenové vyšetrenie. 

Gáborík sa zranil 21. decembra, kľúčnu kosť si zlomil hneď v prvom súboji po vyliečení si problematického kolena. V doterajšom priebehu ročníka 2013/2014 naskočil do 18 zápasov a nazbieral 12 bodov (5+7). Gáborík mal byť spoločne s trenčianskou dvojičkou Mariánom Hossom hlavnou ofenzívnou zbraňou Slovenska v Soči. Slováci nastúpia na prvý duel na ZOH 2014 v základnej A-skupine proti reprezentácii USA 13. februára o 13.30 h SEČ. Existuje alternatíva, že by skúsený zakončovateľ vynechal prvé dva zápasy.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies