NHL: Gáborík chce s Kings ďalší úspech

NETKY.SK • 21 September 2014, 11:03 • 2 min
NHL: Gáborík chce s Kings ďalší úspech

LOS ANGELES - Hokejisti Los Angeles sa po štrnástich týždňoch od zisku Stanleyho pohára v NHL stretli v kempe a začali spoločnú prípravu na novú sezónu.

slovakia

left justify in out

V mužstve nechýba ani slovenský krídelník Marián Gáborík, ktorý počas leta podpísal s Kings novú zmluvu. Do kempu prišiel dobre naladený a motivovaný. "Bolo by skvelé, ak by sme zopakovali tento úspech. Na začiatku roka ste po ňom hladní. Chcel by som to dokázať opäť s týmto tímom. Aj preto som podpísal kontrakt. Nebolo to o peniazoch," uviedol podľa Orange County Register Marián Gáborík.

 

Hráči Kings počas štrnástich týždňov oddychovali, naberali fyzické i psychické sily a v poslednom čase sa aj pripravovali na začiatok nového ročníka. Trénovali v malých skupinách i individuálne. Od piatka sú už na ľade spoločne. "Je skvelé, že sme späť. Bolo to krátke leto, ale dobre sme si odpočinuli a užili si ho. Je príjemné opäť stretnúť staré známe tváre," uviedol slovinský útočník Anže Kopitar, ktorému sa v závere minulej sezóny darilo vo formácii s Mariánom Gáboríkom. Práve táto dvojica mala veľký podiel na úspechu "kráľov". "Snažíme sa hrať tak dobre, ako vieme. Gáborík je v okolí bránky vždy nebezpečný, preto sa mu snažím posielať puky do tohto priestoru," tvrdí pre OC Register Anže Kopitar. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona