NHL: Gáborík by si rád zopakoval minulú sezónu s trofejou

NETKY.SK • 20 September 2014, 15:40 • 2 min
NHL: Gáborík by si rád zopakoval minulú sezónu s trofejou

EL SEGUNDO - Elitný obranca Drew Doughty pre zranenie v hornej časti tela vynechal piatkový tréning tímu Los Angeles Kings v zámorskej NHL pred začiatkom novej sezóny.

slovakia

left justify in out

Vedenie úradujúceho víťaza cenného Stanleyho pohára bližšie nešpecifikovalo termín návratu kanadského beka. Doughty sa zranil sa zranil ešte počas individuálnej v domácom prostredí, v predchádzajúcich dňoch však už absolvoval niekoľko tréningov na ľade. Podľa trénera Darryla Suttera je jeho stav "veľmi dobrý". V piatok na ploche nechýbali brankár Jonathan Quick či útočníci Jarret Stoll a Kyle Clifford, všetci v medzisezónnom období podstúpili chirurgické zákroky.

 

V úvode predsezónneho kempu mal dobrú náladu slovenský útočník Marián Gáborík, ktorý v lete podpísal s Kings nový kontrakt na sedem rokov. "Po zisku Stanleyho pohára sme síce mali o niečo kratšie leto, no bolo by úžasné zopakovať si minulú sezónu," poznamenal odchovanec trenčianskeho hokeja so šibalským úsmevom. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies