NHL: Gáborík by mohol zakotviť v Los Angeles

NETKY.SK • 3 Marec 2014, 16:07 • 2 min
NHL: Gáborík by mohol zakotviť v Los Angeles

NEW YORK - Slovenský krídelník by mohol byť dobrou alternatívou pre tímy, ktorým sa nepodarí uloviť Thomasa Vaneka z New Yorku Islanders.

slovakia

left justify in out

Uzávierka prestupov v hokejovej NHL 2013/2014 je na spadnutie, kluby ašpirujúce na zisk Stanleyho pohára majú šancu vystužiť svoje kádre pred play-off už len do 5. marca. V zozname kandidátov na zmenu dresu stále figuruje aj meno Mariána Gáboríka, aktuálne hráča Columbusu, ktorý sa v lete stane neobmedzeným voľným hráčom. Vinou zranení odovzdáva tímu za 7,5 milióna dolárov na túto sezónu primálo, nastúpil iba na 20 zápasov, v ktorých strelil šesť gólov a pridal sedem asistencií.

 

Podľa zámorských médií je o 32-ročného slovenského krídelníka záujem v Los Angeles. "Gáborík je etablovaný snajper. Sedemkrát pokoril 30-gólovú hranicu a trikrát 40-gólovú. Mohol by byť dobrou alternatívou pre tímy, ktorým sa nepodarí uloviť Thomasa Vaneka z New Yorku Islanders," podľa Blecher Report napísal Craig Custance z ESPN.com. "Mohlo by ísť o Los Angeles, Pittsburgh alebo New Jersey. Existuje však aj možnosť, že Columbus si ponechá Gáboríka a posilní tým šance na play-off," dodal. Najskloňovanejším tímom je Los Angeles. 

 

Gáborík putoval do Columbusu z New Yorku Rangers počas vlaňajšej sezóny. Do NHL prenikol v drese Minnesoty v roku 2000, kde pôsobil do sezóny 2008/2009. Na konte má 789 zápasov základnej časti s bilanciou 342 gólov a 345 asistencií. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies