NHL: Gáborík bude mimo hry ešte minimálne mesiac

NETKY.SK • 5 November 2016, 13:09 • 2 min
NHL: Gáborík bude mimo hry ešte minimálne mesiac

LOS ANGELES - Hokejisti Los Angeles Kings sa budú musieť ešte minimálne mesiac zaobísť v zámorskej NHL bez služieb Mariána Gáboríka.

slovakia

left justify in out

Návrat skúseného slovenského krídelníka na súťažný ľad po zlomenine pravej nohy sa totiž oddialil a tréner "kráľov" Darryl Sutter ho nebude mať k dispozícii skôr ako v decembri. Pôvodné prognózy hovorili o jeho návrate do profiligového kolotoča v druhej polovici novembra.

 

Gáborík, ktorý utrpel zranenie na septembrovom Svetovom pohári v Toronte, tak bude chýbať LA ešte niekoľko týždňov, rovnako ako ďalší útočník Andy Andreoff či obranca Brayden McNabb. "Späť ich budeme mať až v decembri. Nebudeme môcť s nimi počítať ešte štyri až sedem týždňov," uviedol Sutter pre Los Angeles Daily News. "Kráľom" pre zranenie slabín bude dlhšie chýbať aj brankárska jednotka Jonathan Quick.

 

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies