NHL: Gáborík a Višňovský netrénovali a nebudú hrať

NETKY.SK • 2 December 2014, 12:02 • 2 min
NHL: Gáborík a Višňovský netrénovali a nebudú hrať

LOS ANGELES - Slovenských hokejistov Mariána Gáboríka a Ľubomíra Višňovského naďalej trápia zdravotné problémy, v pondelok netrénovali a pravdepodobne nenastúpia ani na utorkové zápasy svojich tímov v NHL.

slovakia

left justify in out

Višňovský nedohral minulotýždňový piatkový súboj s Washingtonom Capitals, z ktorého odstúpil po druhej tretine. Topoľčianskeho rodáka podľa klubového stanoviska trápia problémy v hornej časti tela. Bližšie podrobnosti nie sú známe, jeho stav vyhodnocujú zo dňa na deň a môže sa čoskoro vrátiť do diania. Tridsaťosemročný Višňovský pre problémy s chrbtom absentoval už v šiestich dueloch v úvode ročníka. 

 

Gáborík z Los Angeles Kings rovnako pre zranenie v hornej časti tela vynechal sobotňajší duel proti Chicagu. Trenčan chýbal aj na pondelkovom tréningu a jeho štart v utorok proti Bostonu je nepravdepodobný. Podľa asistenta generálneho manažéra Kings má Gáborík rovnaké ťažkosti ako v úvode ročníka, ale nie až také vážne. Gáborík nastúpil v tejto sezóne v pätnástich stretnutiach, v ktorých nazbieral osem bodov (4+4). Tridsaťdvaročný krídelník získal štyri body v posledných piatich dueloch a sedem v ostatných deviatich. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies