NHL: Gáborík a LA Kings sú blízko k podpisu novej zmluvy

NETKY.SK • 25 Jún 2014, 09:06 • 2 min
NHL: Gáborík a LA Kings sú blízko k podpisu novej zmluvy

LOS ANGELES - Klubu zámorskej hokejovej NHL Los Angeles Kings a slovenský útočník Marián Gáborík sú údajne veľmi blízko k podpisu novej zmluvy.

slovakia

left justify in out

K podpisu kontraktu by malo prísť v najbližších 48 hodinách. Informuje o tom portál TSN.ca. Podľa víkendovej správy zámorských médií "králi" ponúkli Trenčanovi trojročnú zmluvu v celkovej hodnote 15 miliónov dolárov. Kings totiž nemajú veľkú rezervu pod platovým stropom a dúfajú, že najlepší strelec play-off NHL v sezóne 2013/2014 počas úspešnej cesty klubu za Stanleyho pohárom príjme nižší plat v porovnaní s doterajším príjmom. Marián Gáborík absolvoval v tohtosezónnej vyraďovacej časti zámorskej profiligy 26 duelov s bilanciou 14 gólov a 8 asistencií. S Kings má platnú zmluvu s ročným príjmom priemerne 7,5 milióna USD len do konca júna, od 1. júla by sa stal voľným hráčom a dohodnúť by sa mohol s ktorýmkoľvek mužstvom NHL.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona