NHL: Francúzsky obranca Auvitu sa stal novou posilou Edmontonu

NETKY.SK • 11 Júl 2017, 08:50 • 2 min
NHL: Francúzsky obranca Auvitu sa stal novou posilou Edmontonu

EDMONTON - Novou posilou hokejistov Edmontonu Oilers sa stal francúzsky reprezentant Yohann Auvitu, ktorý ako voľný hráč podpísal s kanadským klubom ročný kontrakt.

slovakia

left justify in out

"Olejári" nezverejnili finančné podrobnosti zmluvy, podľa zámorských médií si 27-ročný obranca v nasledujúcej sezóne NHL zarobí 700.000 dolárov.

 

Auvitu okúsil slávnu profiligu už v minulom ročníku, keď v drese New Jersey zaznamenal šesť bodov (2+4) v 25 zápasoch. O podstatnú časť sezóny ho pripravili zranenia, po návrate na ľad ho Devils poslali na farmu do Albany (AHL), kde dohral ročník.

 

Nedraftovaný obranca je stabilný člen kádra francúzskej reprezentácie, na konte má osem štartov na MS. Oilers sa snažia vystužiť defenzívu, keďže slovenský bek Andrej Sekera po operácii kolena nestihne úvod ročníka 2017/2018.

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Katarina Z.

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona