NHL: Flyers minimálne dva týždne bez zraneného Voráčka, vyhol sa však operácii

NETKY.SK • 1 Marec 2016, 13:01 • 2 min
NHL: Flyers minimálne dva týždne bez zraneného Voráčka, vyhol sa však operácii

PHILADELPHIA - Hokejisti Philadelphie Flyers sa budú musieť približne dva týždne zaobísť v NHL bez českého útočníka Jakuba Voráčka. Reprezentačný kapitán z vlaňajších MS v Prahe má problémy s ľavou nohou, ktoré však nevyžadujú operačný zákrok.

slovakia

left justify in out

Dvadsaťšesťročný krídelník sa pravdepodobne zranil počas druhej tretiny štvrtkového súboja s Minnesotou pri kolízii so súperovým brankárom Devanom Dubnykom. Zranenie ho zastavilo v čase, keď sa po slabšom rozbehu sezóny práve dostával do správneho herného rytmu. Vlani piaty hráč ligovej produktivity nazbieral v tomto ročníku v 60 zápasoch 48 bodov za desať gólov a 38 asistencií. Jeho zdravotné problémy prichádzajú v období, keď "letci" potrebujú každý bod v snahe dohnať stratu a dostať sa na pozície zaručujúce účasť v play off.

 

"Zvládli sme to, keď nemohol hrať Claude Giroux, teraz si musíme poradiť bez Voráčka. Každý pridá za seba kúsok navyše a bude to dobré," citovali zámorské médiá slová generálneho manažéra Flyers Rona Hextalla.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies