NHL: Florida v bránke s Ellisom, náhradníkom Brittain

NETKY.SK • 5 Marec 2015, 13:17 • 2 min
NHL: Florida v bránke s Ellisom, náhradníkom Brittain

SUNRISE - Vedenie klubu zámorskej hokejovej NHL Florida Panthers v stredu potvrdilo zranenie oboch brankárov Roberta Luonga aj Ala Montoyu, do prvého mužstva povolalo skúseného Dana Ellisa z farmy v San Antoniu.

slovakia

left justify in out

Oficiálny web NHL vo štvrtok popoludní informoval, že Luongo vynechá nasledujúce dva zápasy. Tridsaťpäťročný hviezdny gólman by mohol byť k dispozícii o týždeň 12. marca na súboj proti Winnipegu. Montoyu čaká dvoj až štvortýždňová pauza. Vo štvrtkovom súboji Panthers proti Dallasu bude chytať spomenutý Ellis, nastúpiť by mal aj v sobotu proti New Yorku Islanders. Ellisa získala Florida práve od Stars v marci 2014. Na striedačke bude pripravený do hry zasiahnuť Sam Brittain, ktorý doteraz pôsobil v ECHL. Luongo má problémy s ramenom, Montoyu trápi dolná časť tela. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies