NHL: Fehérváryho Washington prehral v predĺžení, Colorado vyradilo Nashville

NETKY.SK • 10 Máj 2022, 08:39 • 2 min
NHL: Fehérváryho Washington prehral v predĺžení, Colorado vyradilo Nashville

NEW YORK – Hokejisti Washingtonu v zostave so slovenským obrancom Martinom Fehérvárym prehrali vo štvrtom stretnutí 1. kola play off NHL doma s Floridou 2:3 po predĺžení. O triumfe hostí rozhodol Carter Verhaeghe a jeho tím vyrovnal stav série na 2:2. Colorado si ako prvý tím zabezpečilo postup do 2. kola vyraďovačky, po výhre 5:3 na ľade Nashvillu ovládlo sériu jednoznačne 4:0.

slovakia

left justify in out

Capitals dvakrát viedli, no nakoniec rozhodol Verhaeghe

 

Washington v zápase s Floridou dvakrát viedol po presných zásahoch T. J. Oshieho a Jevgenija Kuznecova, ale 124 sekúnd pred koncom tretej tretiny vyrovnal pri hre bez brankára Sam Reinhart na 2:2 a poslal duel do predĺženia. V ňom sa v 5. minúte presadil Verhaeghe svojím tretím gólom v play off. Fehérváry odohral za Capitals 20:58 minút, mal jeden mínusový bod, jednu strelu a až sedem "hitov". Na trestnej lavici si v druhej tretine odsedel štyri minúty.

 

 

Colorado oslavuje postup

 

Colorado si ako najlepší tím Západnej konferencie po základnej časti vybojovalo účasť v 2. kole play off v najkratšom možnom čase. Vo štvrtom stretnutí série síce "lavíny" na ľade Nashvillu prehrávali na začiatku tretej tretiny 2:3, ale odpovedali tromi gólmi za sebou a sú v konferenčnom semifinále. Zhodne tri body za gól a dve asistencie zaznamenali v drese hostí Cale Makar a Andre Burakovsky.

 

 

Calgary vyrovnalo na 2:2

 

Hráči Calgary vyrovnali stav série štvrťfinále Západnej konferencie s Dallasom na 2:2, keď vo štvrtom dueli uspeli na ľade súpera 4:1. Slovenskí hokejisti šancu nedostali, namiesto Mariána Studeniča sa do zostavy Dallasu vrátil Alexander Radulov. Za domácich nehral ani obranca Andrej Sekera, v tíme hostí nenastúpil útočník Adam Ružička.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Calgary Flames (@nhlflames)

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Oliver Peth

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona