NHL: Fehérváry s asistenciou, no jeho Washington aj tak nestačil na Edmonton

NETKY.SK • 3 Február 2022, 08:31 • 2 min
NHL: Fehérváry s asistenciou, no jeho Washington aj tak nestačil na Edmonton

NEW YORK – Slovenský hokejový obranca Martin Fehérváry si v noci na štvrtok v NHL pripísal na konto asistenciu. Washington však prehral doma s Edmontonom 3:5. Capitals vyrovnali z 0:3 na 3:3, no v závere rozhodol o triumfe Oilers dvoma gólmi Ryan Nugent-Hopkins. Fehérváry strávil na ľade 19:04 min.

slovakia

left justify in out

Chára a jeho ostrovania s ďalšou prehrou

 

New York Islanders v zostave so Zdenom Chárom podľahli Seattlu Kraken 0:3. Oporou hostí bol nemecký brankár Philipp Grubauer, ktorý vykryl všetkých 19 striel. Chára absolvoval 17:53 min. Calgary s Adamom Ružičkom triumfovalo na ľade Arizony 4:2, slovenský útočník odohral 12:10 min.

 

 

LA Kings predviedli skvelú 3. tretinu

 

Los Angeles Kings sa predstavili na ľade Red Wings, kde predviedli fantastický záver zápasu. Na začiatku 3. tretiny sa presadili červené krídla zásluhou Bertuzziho a stav zápasu vyrovnali na 2:2. Lenže Kings sa v poslednej desaťminutovke presadili trikrát a nakoniec zápas vyhrali 5:3.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by LA Kings (@lakings)

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Oliver Peth
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies