NHL: Fanúšik obvinil Crawforda z ostriekania vodou

NETKY.SK • 29 Máj 2014, 10:57 • 2 min
NHL: Fanúšik obvinil Crawforda z ostriekania vodou

LOS ANGELES - Polícia v Los Angeles sa zaoberá trestným oznámením od jedného z hokejových fanúšikov, ktorý obvinil brankára Chicaga Blackhawks Coreyho Crawforda, že mu počas štvrtého finále Západnej konferencie NHL proti miestnym Kings strekol vodu z fľaše do tváre.

slovakia

left justify in out

Hovorkyňa polície v Los Angeles Rosaria Herrerová potvrdila informácie o vyšetrovaní krátko pred začiatkom stredajšieho piateho duelu finále medzi Kings a Blackhawks, ktorý sa hral v Chicagu. Crawford na túto tému s médiami nehovoril. Andy Smith z polície LA však pre Chicago Tribune poznamenal, že prípadu venujú len veľmi malú pozornosť.

 

"Počujem o tom prvýkrát. Veľmi sa tým neznepokojujem. Teraz mám vážnejšie starosti," poznamenal ešte pred duelom tréner Blackhawks Joel Quenneville. Podľa obvinení nasmeroval Crawford vodu z fľaše na dotieravého fanúšika Clarka Wonga, ktorého neskôr vyviedli zo Staples Centra. Brankár štvrté finále, ktoré Kings vyhrali 5:2, dosledoval iba z lavičky. Prúd vody do tváre Wonga vraj vyslal v závere súboja, Wong sedel vedľa striedačky a snažil sa pokrikmi ešte viac rozhodiť gólmana. Fanúšik tvrdí, že voda z fľaše mu podráždila oči, keďže bola zmiešaná s nejakým prípravkom. Podľa zdrojov TMZ si začal počas vyvádzania z haly šúchať oči. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies